LA VIE EN ROSE PREMIUM

New Release terbaru Farfalla collection. Diinspirasi dari keindahan alam semulajadi. Collection kali ini dinamakan Farfalla yang membawa maksud rama-rama dalam bahasa Italy.

Syahera Bokitta

Hi Bokitta Lovers, Saya Syahera, owner butik Bokitta Syahera. Butik saya terletak di Sungai Petani, Kedah. Untuk pembelian, boleh dibuat secara online di website ini atau boleh juga terus whatsapp saya. Anda boleh juga terus walk-in ke butik Bokitta saya terletak di SP, Kedah. Sekiranya anda berminat menjadi dealer dan ingin menjual tudung Bokitta boleh contact saya. Buy with confidence & happy shopping =)


BOKITTA COLLECTION

TESTIMONIAL

SIS NONA

Hari ni melaram dgn bokittabbasic pulak.. beli dgn cik adik molek Bokitta Syahera. Sape2 nak beli bokitta boleh beli dgn dia. Insyaallah puas hati sbb servis mmg terbaik, yg best tu beli tudung dpt free perfume.

SIS REHAN

Rasmi kan Bokitta Rose Obsession..Thanks sis Syahera Bokitta..servis yg tiptop..kali ni rehan request inner simple sahaja..di sebab kan outer dah sarat dgn bunge besau2 kn..

Happy sangat harini. Dapat new release terbaru dari @bokittasyahera. Servis mantap. Dapat je terus selfie.Puas hati, dah boleh jadi regular customer Syahera Bokitta.

SIS NAZREEN

Happy sangat harini ke jamuan raya dgn Plum Jewels. Ini Bokitta ke 3 saya beli dengan Bokitta Syahera.

SIS AYU

Tulipe...rasa sgt masuk pulakkk yg nieee. Thanks Syahera Bokitta untuk superb servis. Rezeki dapat inner bunga. Sangat suka. Trusted & recommeded seller.

SIS NAJIHAH

Puas hati sangat dgn Amour Premium ni.. Beli dgn Bokitta Syahera. Mudah berurusan dan penghantaran yang cepat.

LOKASI BUTIK